Westfriese Zaken

In het kader van het 25-jarig bestaan werd een coverstory gepubliceerd in het B2B magazine van ondernemend Noord-Holland. Onder de vlag Neptune nautisch comfort zijn we al vele jaren marktleider in de watersportbranche. In de Waterkampioen van maart is een artikel gewijd aan slapen aan boord. 25 jaar ervaring en ontwikkeling van slaapcomfort aan boord en aan de wal. Kijk ook eens op www.neptune.nl


Huisstofmijt allergie of astma

De door Botman geleverde dekbedden en hoofdkussens zijn voorzien van het ‘Nomite label’. Dit label staat er garant voor dat het geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Daarnaast hebben dons en veren unieke vocht-regulerende eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat er een ongunstig klimaat ontstaat voor de huisstofmijt. Ook als u allergisch bent hoeft u dus niet af te zien van het natuurlijke slaapcomfort dat dons en veren biedt. Dat is door wetenschappelijke onderzoeken aangetoond.
Veren en dons zijn natuurlijke materialen. Ze isoleren goed, zijn licht van gewicht en bevatten geen schadelijke stoffen. Ze zijn behaaglijk warm of juist koel in de zomer, voelen licht aan en zijn heerlijk te draperen. Voor de warme zomerperiode bestaan er luchtige zomerkwaliteit dekbedden die als klasse 4 gekenmerkt worden. Informeer naar de mogelijkheden.

25 jaar Botman Comfort

Op zaterdag 27 januari 2018 vierden wij het 25-jarig bestaan van onze onderneming. Daar werd een feestelijk tintje aan geven!

Onze producten en service kenmerken zich door kwaliteit, duurzaamheid en nuchterheid. Dat gaan we nog jarenlang voortzetten, waarvoor we een mijlpaal wilden stellen bij ons zilveren jubileum.

Er was een Open Huis waarbij feestelijk uitgepakt is met diverse demonstraties onder het genot van een traktatie. Alle bezoekers hebben een uitgebreide rondleiding gekregen. In plaats van geschenken heeft Botman een financiële bijdrage gevraagd en deze is gedoneerd aan Inloophuis PISA in Hoorn. De officiële uitreiking heeft plaatsgevonden op 22 februari jongstleden.

Like Botman Slaapcomfort op Facebook

message icon Laat een bericht achter
message icon Laat ons u bellen
message icon Kom bij ons langs