Westfriese Zaken

In het kader van het 25-jarig bestaan werd een coverstory gepubliceerd in het B2B magazine van ondernemend Noord-Holland. Onder de vlag Neptune nautisch comfort zijn we al vele jaren marktleider in de watersportbranche. In de Waterkampioen van maart is een artikel gewijd aan slapen aan boord. Bij de Botman Comfort Group zijn we best trots op 25 jaar ervaring en ontwikkeling van slaapcomfort aan boord en aan de wal. Kijk ook eens op www.neptune.nl


Vacature ateliermedewerker

Wegens drukte in ons atelier hebben wij ruimte voor een medewerker. Ons team kan versterkt worden met een ervaren coupeuse die ook affiniteit heeft met meubels stofferen. Er wordt gewerkt met hoogwaardige grondstoffen en professionele naaimachines. Wij zoeken iemand met ervaring, die bekend is met industriële naaimachines en intern opgeleid wil worden. Binnen het team past iemand met teamgeest en passie voor stoffen, maar bovenal hoogwaardige producten kan vervaardigen. Voor informatie en bijzonderheden: info@botman.net

25 jaar Botman Comfort

Op zaterdag 27 januari 2018 vierden wij het 25-jarig bestaan van onze onderneming. Daar werd een feestelijk tintje aan geven!

Onze producten en service kenmerken zich door kwaliteit, duurzaamheid en nuchterheid. Dat gaan we nog jarenlang voortzetten, waarvoor we een mijlpaal wilden stellen bij ons zilveren jubileum.

Er was een Open Huis waarbij feestelijk uitgepakt is met diverse demonstraties onder het genot van een traktatie. Alle bezoekers hebben een uitgebreide rondleiding gekregen. In plaats van geschenken heeft Botman een financiële bijdrage gevraagd en deze is gedoneerd aan Inloophuis PISA in Hoorn. De officiële uitreiking heeft plaatsgevonden op 22 februari jongstleden.

Like Botman Slaapcomfort op Facebook

message icon Laat een bericht achter
message icon Laat ons u bellen
message icon Kom bij ons langs