Westfriese Zaken

In het kader van het 25-jarig bestaan werd een coverstory gepubliceerd in het B2B magazine van ondernemend Noord-Holland. Onder de vlag Neptune nautisch comfort zijn we al vele jaren marktleider in de watersportbranche. In de Waterkampioen van maart is een artikel gewijd aan slapen aan boord. 25 jaar ervaring en ontwikkeling van slaapcomfort aan boord en aan de wal. Kijk ook eens op www.neptune.nl


Vacature receptioniste/telefoniste

Wegens succes en drukte zoeken wij een startende receptioniste/telefoniste/administratief ondersteunend medewerkster voor 40 uur per week. Zij ontvangt bezoekers, verzorgt o.a. de correspondentie, houdt het archief en de agenda bij en verzorgt de project uren administratie. Bij geschiktheid zullen de taken uitgebreid kunnen worden. Voor informatie en bijzonderheden graag mailen naar: info@botman.net

25 jaar Botman Comfort

Op zaterdag 27 januari 2018 vierden wij het 25-jarig bestaan van onze onderneming. Daar werd een feestelijk tintje aan geven!

Onze producten en service kenmerken zich door kwaliteit, duurzaamheid en nuchterheid. Dat gaan we nog jarenlang voortzetten, waarvoor we een mijlpaal wilden stellen bij ons zilveren jubileum.

Er was een Open Huis waarbij feestelijk uitgepakt is met diverse demonstraties onder het genot van een traktatie. Alle bezoekers hebben een uitgebreide rondleiding gekregen. In plaats van geschenken heeft Botman een financiƫle bijdrage gevraagd en deze is gedoneerd aan Inloophuis PISA in Hoorn. De officiƫle uitreiking heeft plaatsgevonden op 22 februari jongstleden.

Like Botman Slaapcomfort op Facebook

message icon Laat een bericht achter
message icon Laat ons u bellen
message icon Kom bij ons langs