Excellent matrassen

De open celstructuur van Vita Talalay® latex is uniek en biedt optimale ventilatie. Dat zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie waardoor men beter, hygiënischer en gezonder slaapt. De ronde celstruktuur zorgt voor een superieure veerkracht, die optimale ondersteuning geeft en de drukpunten van het lichaam verlicht. Onze Vita Talalay matrassen zijn van superieure kwaliteit en noemen we daarom Excellent. Ze zijn tevens leverbaar met SoftTouch pocketveren.

Optimaal ventilerende elastische matrastijk

Botman Talalay Excellent matrassen worden ontworpen met het oog op optimale ventilatie en comfort. Onze matrastijk is vervaardigd van katoen met een hoog gehalte Elastan. Deze tijk accentueert de comforteigenschappen van de matraskern. De 3D geweven matrasborder van Airflow zorgt ervoor dat de vochtregulerende eigenschappen van de matras optimaal benut worden. De matrastijk is afritsbaar en kan gereinigd worden.

Meer over onze materialen

Een matras afgestemd op uw lichaam

De ronde, open celstructuur van Vita Talalay® latex is uniek en ongeëvenaard en biedt optimale ventilatie. Dat zorgt voor goede vocht- en warmteregulatie door een optimale afvoer waardoor je beter, hygiënischer en gezonder slaapt. De open en ronde celstructuur zorgt ook voor een superieure veerkracht, daardoor ontstaat optimale ondersteuning die de drukpunten van het lichaam verlicht. De matrassen zijn leverbaar in de kwaliteiten zacht, medium, medium+, hard en extra hard
en zijn leverbaar in meerdere
diktes.

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over dit product?

Vita Talalay
message icon Laat een bericht achter
message icon Laat ons u bellen
message icon Kom bij ons langs