Comfort Plus matrassen

Deze matrassen zijn vervaardigd van een comfortschuim kern en kunnen voorzien worden van 300 SoftTouch pocketveren per m². In de kern van de matras worden vijf comfortzones verwerkt voor een perfecte ondersteuning. De pocketveren zorgen voor zachtheid bij aanraking en zijn steviger bij drukverhoging. Comfort+ matrassen zijn een combinatie van materialen en worden in meerdere hardheden vervaardigd, afhankelijk van de lichaamsbouw.

Ventilerende elastische matrastijk

Botman SoftTouch pocketvering matrassen worden ontworpen met het oog op optimale ventilatie en comfort. Daarom gebruiken wij matrastijk vervaardigd met katoen en een hoog gehalte Elastan. Deze tijk accentueert de comforteigenschappen van de matraskern.
De 3D geweven matrasborder van Airflow zorgt ervoor dat de vochtregulerende eigenschappen van de matras optimaal benut worden. De matrastijk is afritsbaar en kan gereinigd worden.

Meer over onze materialen

Een matras, afgestemd op uw lichaam

Soft Touch variabele pocket kernen bieden een speciale combinatie van responsiviteit, comfort en support waardoor deze zeer ontvankelijk is voor individueel lichaamsgewicht en vorm. De variabele spoel geometrie is het geheim achter het succes van de SoftTouch TM pocketveer! Deze veren zorgen voor initiële zachtheid bij aanraking en worden steeds steviger voor de nodige ondersteuning als meer gewicht wordt toegepast. De matraskern wordt aan de boven- en onderzijde afgewerkt
met 4 cm Talalay in zacht,
medium of harde kwaliteit,
afhankelijk van de wensen.

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

message icon Laat een bericht achter
message icon Laat ons u bellen
message icon Kom bij ons langs