Comfort matrassen

In deze matrassen wordt hoogwaardige Lastilux koudschuim verwerkt. De kernen kunnen geleverd worden in zacht, medium, medium+ en harde kwaliteit en in meerdere diktes. Het SG (soortelijk gewicht per M3) is zeer bepalend voor het comfort en de levensduur van de matras. Een zeer goed matras voor een redelijke prijs die we de Comfort klasse noemen. Dit type matras kan tevens met SoftTouch pocketveren en in meerdere hardheden geleverd worden.

Ventilerende elastische matrastijk

Alle Botman matrassen worden ontworpen met het oog op optimale ventilatie en comfort. Daarom gebruiken wij matrastijk die vervaardigd is van katoen met een hoog gehalte Elastan. Deze tijk accentueert de comforteigenschappen van de matraskern, hij is afritsbaar en kan gereinigd worden. De 3D geweven matrasborder van Airflow zorgt ervoor dat de vochtregulerende eigenschappen van de matras optimaal benut worden.

Meer over onze materialen

Een matras afgestemd op uw lichaam

De comfort matrassen, vervaardigd van Lastilux koudschuim, worden geleverd in diverse kwaliteiten, diktes en prijsklassen. Door de ruime keuze aan materialen en afwerkingen kan men een perfect passend matras samenstellen. De matrassen zijn leverbaar in de kwaliteiten zacht, medium, medium+, hard en extra hard en zijn er in meerdere diktes.
De minimale aanbevolen matrasdikte is 15 cm.

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over dit product?

message icon Laat een bericht achter
message icon Laat ons u bellen
message icon Kom bij ons langs