Comfort Plus matrassen

Neptune Comfort Plus matrassen worden samengesteld uit hoogwaardige koudschuim/Lastilux of Polyurethaan comfortschuim, afgewerkt met een toplaag van Vita-Talalay latex. Door het toevoegen van Vita-Talalay als toplaag ontstaat een beter comfort en wordt de toplaag ademend. Dit type matras kan ook geleverd worden met SoftTouch pocketveren en kan ik meerdere hardheden geproduceerd worden.

Ventilerende elastische matrastijk

Onze matrastijk is vervaardigd van katoen met een hoog gehalte Elastan. Deze tijk accentueert de comforteigenschappen van de matraskern. De 3D geweven matrasborder van Airflow zorgt ervoor dat de vochtregulerende eigenschappen van de matras optimaal benut worden. De matrastijk is afritsbaar en kan gereinigd worden.

Meer over onze materialen

Een matras, afgestemd op uw lichaam

De Comfort Plus matrassen zijn opgebouwd uit een Lastilux koudschuim kern en worden aan de bovenzijde afgewerkt met 4 cm Vita Talalay latex. Ze kunnen in meerdere hardheden geleverd worden, afhankelijk van uw wensen. In dit type matras kunnen desgewenst ook SoftTouch pocketveren verwerkt worden.

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

message icon Laat een bericht achter
message icon Laat ons u bellen
message icon Kom bij ons langs