Bed Neptune

Model Neptune heeft een nautisch tintje, waarvoor we de inspiratie haalden uit onze nautische bedrijfstak, welke slaapcomfort verzorgd aan boord van de luxe jachtbouw. De hoeken van dit bed zijn rond, evenals het hoofdbord. U kunt zich hierdoor niet stoten aan haakse hoeken zoals bij de meeste bedden. Dit bed heeft aan de zijkanten en aan de voorzijde handige opberglades voor bedlinnen, extra hoofdkussens of kleding. Een bed dat in elke ruimte en in ieder type interieur past en bovenal voldoet aan de behoefte van extra bergruimte. Bed Neptune is uitgevoerd met een lattenbodem draagsysteem en kan in meerdere breedtes en lengtes gemaakt worden.

Ronde vormen

Bed Neptune heeft
rondingen aan het
voeteneinde en ook
ronde vormen aan
de nachtkastjes die
bevestigd zijn aan
het hoofdbord.

Alles handgemaakt

Matrassen en afwerking naar wens

Matrassen kunnen in een soft, medium of firm kwaliteit gemaakt worden en zijn altijd maatwerk op basis van de wensen van de klant. De matrassen voor het bed Neptune hebben aan de voorzijde ronde hoeken voor een perfecte pasvorm. Onder de matrassen zorgt een lattenbodem voor extra comfort en beluchting.
Model Neptune kan in meerdere stoffen of leersoorten geleverd worden. Het hoofdbord en de hoeken van het bed kunnen bijvoorbeeld in een andere stof bekleed worden dan de zijkanten en voorzijde van het bed. De rechte en ronde panelen zijn makkelijk te demonteren en verwisselbaar met een andere stof. Kom eens kijken, laat u inspireren en vraag naar de mogelijkheden.

Matrassen op maat

Wilt u de Neptune bekijken?

message icon Laat een bericht achter
message icon Laat ons u bellen
message icon Kom bij ons langs